Nimenhuuto marker
Huhmarin ulkoilualue, Huhmarintie 153 Ylivieska [kartta]

Perjantaina 1.10. rento yhteislenkki Huhmarin vaihtelevissa maastoissa. Kokoonnumme rinnemajan pihalla klo 18. Vauhti pidetään rauhallisena joten rohkeasti mukaan! Muista tutustua yhteislenkeille osallistuvan ohjeisiin etukäteen. Aurinko laskee noin seitsemältä ja hämärä muuttaa kontrastia maastossa nopeasti, joten suositellaan valoja pyörään. Lisäksi juotavaa ja halutessaan pientä evästä kannattaa olla myös mukana. Lenkin pituus noin 1,5h. Vetäjänä Jani ja Piia.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää lenkkiin tai toimintaamme liittyen, ota yhteys Piiaan p. 0503589347.

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja

6
Joni T Saku K Petri Juhani J Piia J Jani H
4
Mika K Anna T Jari I Teemu M
43

Kommentoi...

Joni ilmoittautui in

Saku Kantola osallistuisi tapahtumaan. Hänellä ei ole tunnuksia olemassa.

Piia, profiilikuva
Piia

Hei Joni, lähetin sinulle viestin kirjautumiseen tarvittavista tiedoista. Jos ei onnistu, voin lisätä Sakun listaan täältä myös tarvittaessa. -Piia

Kommentoi tapahtumaa: Kirjaudu jäsensivuille tai liity joukkueeseen.

Avoin ilmoittautuminen vieraileville pelaajille

Ilmoita joukkueen ulkopuolinen pelaaja